Beauty

Victoria’s Secret VS Bath & Body Works

VS - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

 

După cum vă puteți da seama din titlu, în acest articol o să vorbesc puțin despre aceste 2 branduri extrem de cunoscute și foarte populare pe plan internațional. Despre ambele pot spune că miros atât de bine încât îți dai seama de departe că cineva a folosit o cremă, un spray, un parfum Victoria’s Secret sau Bath & Body Works. Dezamăgirea mea este că în România le găsim destul de greu şi la nişte preţuri mai mari decât în America.

 

Victoria’s Secret

VS 1 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

Acest brand american este dezvoltat pe mai multe ramuri, și anume produse cosmetice, skin care, parfumuri, accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte, dar este cunoscut mai ales pentru loțiunile și spray-urile lor de corp de care majoritatea suntem foarte îndrăgostite.
Mirosul este unul inconfundabil, de durată, pielea rămâne catifelată, iar ambalajul lor este atât de frumos încât îți vine să îl pui în vitrină.
Personal mă declar un mare fan al produselor Victoria’s Secret, preferatele mele fiind spray-urile de corp.

 

Bath & Body Works

Untitled design - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

Produsele Bath & Body Works îți vine pur și simplu să le mănânci. Au un miros atât de puternic și de persistent încât nu mai este nevoie să folosești parfum dacă tocmai ți-ai aplicat o loțiune sau un spray.
Pe lângă produsele de corp, care sunt excepționale, au niște lumânări absolut delicioase. Conțin o cantitate foarte mare de produs, astfel încât o singură lumânare îți ajunge mult și bine. Mai jos o să inserez câteva dintre aromele care îmi plac mie cel mai mult.

 

BBW4 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body WorksBBW7 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works BBW5 300x300 - Victoria's Secret VS Bath & Body WorksBBW8 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works BBW6 300x300 - Victoria's Secret VS Bath & Body WorksBBW9 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body WorksBBW1 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

 

La cât de mult am vorbit despre cât de bine miros aceste produse și cât de excepționale sunt, cred că v-am făcut „poftă” de ele.
Așadar, am o surpriză pentru voi!

 

GIVEAWAY [închis]

 

giveavay bun 300x225 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

Pentru a celebra acest început de blogging, vreau să organizez un mic giveaway.
Doresc să vă ofer și vouă câteva dintre aceste produse minunate pe care le-am tot lăudat.

 

Câștigătoarea va primi:

O cremă de corp Bath & Body Works „Paris amour”, un spray de corp Bath & Body Works „Mad about you”, o loţiune şi un spray de corp Victoria’s Secret „Sweet charm” în varianta travel size şi un anti-bacterian de mâini Bath & Body Works „Dazzling diamond”.

 

Ce trebuie să faceți pentru a participa la giveaway?

1. Like la pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/ancamiclea.ro/
2. Follow pe Instagram -> anca_miclea
3. Like la postarea anunțului legat de giveaway de pe Facebook și/sau Instagram
4. Tag 2 prietene într-un coment la postarea cu giveaway-ul de pe Facebook și/sau Intagram

 

* Extragerea va avea loc pe data de 2 Decembrie, deci aveți la dispoziție o săptămână pentru a vă înscrie cât mai multe. Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul programului Random.org, live pe Insta story.
* Dacă lăsați comentariu atât pe Facebook, cât și pe Instagram, voi lua în considerare numele vostru doar o singură dată atunci cand voi face extragerea.

 

Sper să vă bucurați de acest giveaway și să vă înscrieți cât mai multe.

 

Vă mulțumesc!

logo anca 1 150x150 - Victoria's Secret VS Bath & Body Works

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *