My Life

Cafea? Da, vă rog!

cafea1 - Cafea? Da, vă rog!

 

Câți dintre voi v-ați gândit câte amintiri încap într-o ceaşcă de cafea?

V-ați gândit vreodată că această ceașcă banală de cafea este martoră a milioane de gânduri, sentimente, trăiri și povești?
De câte ori ai ieșit cu cineva drag la o cafea, ați povestit diverse, ați râs sau poate ați plâns, ați vorbit de bine sau poate de rău, ați adunat amintiri frumoase sau poate mai puțin frumoase?

 

cafea4 1024x687 - Cafea? Da, vă rog!

 

Da, acească ceașcă de cafea pe care mulți dintre noi o considerăm neimportantă de a fi băgată în seamă, poartă cu ea o grămadă de momente din viața noastră, a fiecăruia.
Ne știe povestea de viață a celor care o consumăm, deoarece zi de zi a fost și este prezentă în activitățile noastre. A fost prezentă în diminețile în care erai atât de obosit încât nu doreai să vezi nimic și pe nimeni, decât ceașca de cafea; la birou când poate ți se închideau ochii de atâta privit în ecranul calculatorului; în timp ce stăteai și savurai din priviri filmul tău preferat; când erai la volanul mașinii în drum spre persoana dragă sau când pur și simplu ți se făcea poftă de o cafea. În toate aceste momente și multe altele, ceașca de cafea a tot strâns și strâns tot ceea ce tu ai trăit în acele clipe.

Ți-a fost părtaș la momentele tale de extaz și bucurie, dar și la cele de dezamăgire și supărare. De ce să o considerăm banală, când atâția dintre noi nu putem duce o zi până la capăt, fără oboseală și dureri de cap, dacă nu o bem?

Eu nu sunt o băutoare înrăită de cafea, dar îmi place mult gustul și mirosul ei.
De ce să nu recunoaștem, este o băutură care îți încântă papilele gustative, te relaxează și îți dă doza necesară de energie pentru ziua ce îți stă înainte.

Cu toate că multora dintre noi ne place, trebuie să fim atenți la cantitatea pe care o consumăm, dar mai ales la calitate.

 

cafea3 - Cafea? Da, vă rog!

 

Nu de mult timp am descoperit noul sortiment de cafea măcinată de la Doncafe “Green active” care conține extract de cafea verde. Aceasta îți accelerează metabolismul și îți aduce zilnic un plus de antioxidanți naturali.
A devenit cafeaua mea preferată, nu numai pentru că este foarte gustoasă, dar și pentru că este mai sănătoase decât celelalte cafele obișnuite pe care le găsim pe piață.
Dacă obișnuiești să faci sport, să mergi la sală, această cafea este bine venită.

Profită de noul gust Doncafe! Eu mi-am făcut plinul.

 

Vă mulţumesc!

logo anca 1 150x150 - Cafea? Da, vă rog!

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *