Beauty, Makeup

DERMACOL – ❤ sau 💔 ?

 

dermacol anca.miclea 2 725x1024 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

Azi mi-a ajuns un pachet de pe Aoro. Am comandat diverse, printre care și fondul de ten Dermacol, despre care au vuit toate blogurile și canalele de youtube ale pasionatelor de makeup.

Fondul de ten conține 50% pigment și are o putere de acoperire incredibilă.

Brandul Dermacol a fost lansat în Republica Cehă, mai exact în Praga, unde este foarte faimos. Potrivit site-ului oficial, fiecare al patrulea produs de make-up vândut în Cehia este un Dermacol, deci vă dați seama cât este de popular dacă se cumpără atât de mult.

Am aflat de existența lui, văzând diverse video-uri în care se demonstra puterea de acoperire a fondului de ten, folosit pentru a camufla chiar și cele mai intense tatuaje. Am zis că trebuie să îl încerc și eu, nu că aș avea nevoie de cine știe ce acoperire.

 

dermacol anca.miclea 1 300x300 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

Produsul cu pricina se găsește în 12 nuanțe (cele din imaginea de mai sus), deci e cam imposibil să nu găsești unul care să ți se potrivească. Vine ambalat într-un tub metalic, destul de dur. La prima vedere pare mic, însă conține 30 de grame de produs (cantitatea standard pentru un fond de ten), iar consistența este foarte densă. O picătură cât jumătate de bob de mazăre este suficientă pentru toată fața deoarece se întinde foarte bine și nu ai nevoie de mult produs pentru o acoperire perfectă. Bineînțeles, aplică-l peste o bază (primer, cremă hidratantă) pentru că va fi mult mai ușor de lucrat cu el, decât dacă l-ai aplica direct pe ten.

Producătorul spune că Dermacol este un fond de ten waterproof, cu SPF 30 și fără conservanți. Tot pe ambalaj citim că este un fond de ten cu acoperire perfectă, atât pentru cearcăne, cât și pentru întreaga față. Dermacol poate fi folosit pentru machiajul profesional, sesiuni foto, video sau ocazii speciale. Pentru a fi purtat de zi cu zi, este prea greoi, părerea mea.

Lista de ingrediente o aveţi prezentată în următoarea imagine:

 

dermacol anca.miclea 4 300x255 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

Cu siguranță îl voi folosi pentru evenimente speciale, ședințe foto sau alte contexte în care tenul tebuie să arate impecabil.

Avându-l de câteva ore, nu am apucat să văd cum reacționează cu tenul meu, cât de bine rezistă, dacă va ieșii sau nu la iveală excesul de sebum după câteva ore de purtat, dar o să revin cu poze după ce o să îl încerc câteva zile să văd cum se comportă.

Așa cum am menționat și mai sus, eu l-am achiziționat de pe Aoro, în nuanța 211.

 

dermacol anca.miclea 3 1024x496 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

 

După încercarea produsului

 

dermacol ancamiclea - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

Da! Pot să afirm cu tărie faptul că acest fond de ten are o acoperire 100%

Se întinde extrem de bine pe ten și chiar ai nevoie de o cantitate neînsemnată pentru a acoperi întreaga față. Eu l-am aplicat peste „base lissante” de la Sephora și l-am întins cu burețelul beauty blender.

 

Untitled design 20 200x300 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?     Untitled design 19 200x300 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

 

 

Vă mulţumesc!

 

logo anca 1 150x150 - DERMACOL - ❤ sau 💔 ?

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *