Beauty, Makeup

Kat Von D – Shade & Light [review]

kat von d ancamiclea 1 960x1024 - Kat Von D - Shade & Light [review]

 

Fetelor, astăzi vreau să vă vorbesc despre cea mai bună paletă de conturare a feței pe care am încercat-o până acum, Kat Von D + Shade & Light.

Eu am aciziționat-o din magazinul Sephora și sunt foarte mulțumită de ea. Când a apărul această paletă, am văzut-o la multe dintre bloggerițele, vloggerițele pe care le urmăresc și am zis că trebuie să o am pentru că părea ceea ce aveam eu nevoie pentru ca tenul să aibă parte de un plus de prospețime și așa a fost.

 

kat von d ancamiclea 3 1024x493 - Kat Von D - Shade & Light [review]

 

Începând cu ambalajul, paleta este făcută dintr-un carton robust, deci este suficient de ușor să călătorești cu ea fiindcă nu riști să se spargă. Ambalajul este foarte elegant, negru cu argintiu. Cutia în care vine are același design ca al paletei și, de asemenea, conține un ghid de utilizare, arătându-ți în câțiva pași cum să îți definești pomeții, să-ți conturezi fața și nasul, iar pe spatele paletei sunt toate denumirile celor 6 nuanțe. În interiorul paletei se află o oglindă, care din nou este utilă pentru călătorie și se închide cu magneți, așa că nu aș fi îngrijorată să o pun în geanta de machiaj și să o iau cu mine la drum lung.

 

kat von d ancamiclea 4 - Kat Von D - Shade & Light [review]

 

Cele 6 culori sunt împărțite în 3 nuanțe luminoase și 3 nuanțe bronzante. Cele deschise conțin câte 2,3 grame de produs, iar cele închise 4,5 grame, ceea ce reprezintă o cantitate destul de generoasă.
Toate sunt foarte pigmentate, dar sunt puțin cam prăfoase, în sensul că atunci când iei produs pe pensulă, rămâne la suprafață o pulbere care de cele mai multe ori se risipește. Nu mă deranjează acest lucru prea mult fiindcă am constatat că se poate rezolva. O singură atingere a pensulei este suficientă pentru a obține aspectul dorit pe față, ceea ce înseamnă că acest produs ar trebui să dureze o perioadă decentă. De asemenea, culorile se amestecă pe ten absolut superb.Deși sunt pigmentate, nu este nevoie să freci minute în șir pentru a obține un finisaj fără cusur.

Mai jos am inserat o poză cu swatch-uri pentru toate cele 6 nuanţe din paletă.

 

kat von d ancamiclea 2 1024x596 - Kat Von D - Shade & Light [review]

 

Chiar cred că acest set de contur își merită toți banii. Culori pigmentate, textură fină, ușor de amestecat, nuanțe superbe, cantitate suficientă, ambalaj care oferă siguranță produsului, toate acestea ne sunt oferite de paleta Shade & Light de la Kat Von D. Pentru mine a fost o achiziție de succes.

 

Paleta Shade & Light de la Kat Von D o găsiţi aici:

Click:  https://www.sephora.ro/machiaj/truse-seturi/fata/shade-light-contour-palette/p2572022.html

 

 

Vă mulţumesc!

logo anca 1 150x150 - Kat Von D - Shade & Light [review]

Share


Tagged , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *