Beauty, Makeup

Makeup Revolution – Fortune favours the brave [review]

makeup revolution fortune ancamiclea 1 768x1024 - Makeup Revolution - Fortune favours the brave [review]

 

Paleta de farduri „Fortune favours the brave”, în traducere românească „Averea îi favorizează pe cei curajoşi” de la Makeup Revolution conține 30 de nuanțe, printre care se află atât culori mate, cât și sidefate sau chiar strălucitoare, o oglindă generoasă şi un aplicator cu 2 capete. Toate acestea se combină într-o paletă aurie, elegantă, potrivită pentru orice tip de machiaj, de la cel natural până la smoky eyes. Îți oferă o gamă largă de culori, de la cele mai deschise și neutre până la cele mai îndrăznețe nuanțe de bleumarin, verde, mov. Paleta Fortune de la Makeup Revolution este foarte versatilă, fiind potrivită pentru fiecare ton de piele, fiecare vârstă, fiecare preferință în materie de makeup.

 

makeup revolution fortune ancamiclea 2 1024x634 - Makeup Revolution - Fortune favours the brave [review]

 

De ce să nu recunosc, fardurile sunt puțin prăfose, în special cele mate, dar sunt destul de pigmentate, astfel că nu e nevoie de multe frecări cu pensula pentru a obține nuanța dorită.
Culorile se amestecă bine pe pleoape, nu e nevoie să insiști foarte mult.
Dacă vrei să realizezi un machiaj cu nuanțe mai închise din această paletă, eu aș recomanda ca mai întâi să te ocupi de machiajul ochilor, iar mai apoi de restul feței pentru că în acest fel nu vei risca să pătezi cu pulbere de fard zona de sub ochi. Dacă pui prea mult produs pe pensulă, fardul are intenția de a se împrăștia, iar astfel vei murdări machiajul, ceea ce nu ne dorim să se întâmple.

Eu le-am încercat de mai multe ori, în diferite combinații, atât cu primer sub cât și fără, și pot spune că au funcționat destul de bine. Nu s-au strâns în pliu, nu mi s-au împrăștiat pe obraji, deci au rezitat cu brio până la finalul zilei.

Mai jos am să inserez o imagine cu câteva swarch-uri, atât pentru farduri deschise cât și închise, mate și sidefate. Țin să menționez faptul că nu am aplicat un primer pe mână înainte, deci dacă aplicați un primer ( în special unul alb) pe pleoape înainte de aplicarea fardului, acestea vor fi mult mai intense.

 

makeup revolution fortune ancamiclea 3 649x1024 - Makeup Revolution - Fortune favours the brave [review]

 

Paleta o găsiți la un preț decent, iar pentru cât valorează este o paletă foarte bună.

Vă las mai jos câteva link-uri de unde puteți cumpăra și voi această paletă, dacă nu o aveți deja:

 

Pink Panda: https://www.pinkpanda.ro/produs/paleta-de-30-farduri-makeup-revolution-bbb-fortune-favors-the-brave-30-eyeshadow?ap=false
1001 cosmetice: http://www.1001cosmetice.ro/produs/makeup-revolution-london-fortune-favours-the-brave-trusa-machiaj
Aoro by Notino: https://www.aoro.ro/makeup-revolution/fortune-favours-the-brave-paleta-farduri-de-ochi-cu-oglinda-si-aplicator/

 

Vă mulţumesc!

logo anca 1 150x150 - Makeup Revolution - Fortune favours the brave [review]

Share


Tagged , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *