Beauty, Makeup

Makeup Revolution – Golden sugar [review]

ultra blush ancamiclea 3 - Makeup Revolution - Golden sugar [review]

 

Ca orice om, de black friday, hoinărim magazinele și site-urile în căutare de diverse produse pe care ni le dorim, în speranța că le vom găsi la un preț mai mic decât de obicei.
Dând un search pe un site de cosmetice, mi-a ieșit întâmplător în cale această paletă de față de la Makeup Revolution. Nu am căutat-o în mod special, dar când am văzut nuanțele, m-am îndrăgostit de ea și am adăugat-o fără ezitare în coșul de cumpărături.

Este o paletă care conține atât farduri de conturare a feței, cât și blush-uri și iluminatoare. Toate acestea se regăsesc într-o singură paletă, fiind foarte ușor și la îndemână să o iei cu tine în călătorii.

Fardurile sunt plăcute la atingere și pigmentate, foarte ușor de aplicat si amestecat pe ten. Haideți să aruncăm o privire!

 

ultra blush ancamiclea 2 1024x467 - Makeup Revolution - Golden sugar [review]

 

Produsul pe care l-ai așteptat!

 

Dacă îți plac paletele 3 în 1 – fard de contur, blush și iluminator, trebuie să încerci “golden sugar” de la Makeup Revolution.

Mie îmi plac absolut toate nuanțele. Arată atât de frumos când se amestecă împreună pe ten! În plus există un fard de contur mat și unul sidefat.

Am realizat swatch-uri pentru toate nuanțele, ca să vedeți și voi ce culori frumoase și pigmentate sunt în această paletă.

 

ultra blush ancamiclea 1 - Makeup Revolution - Golden sugar [review]

 

De când mi-a ajuns, am folosit-o zilnic pentru că este foarte versatilă.
Poți realiza atât un look natural de zi, cât și unul strălucitor de seară. Combinând culorile din paletă, poți obține noi nuanțe care se potrivesc perfect fiecărui tip și culoare de ten.

Pentru cele cărora le place să aibă mai degrabă o paletă de blush-uri, iluminatore și farduri de contur, decât fiecare separat, paleta golden sugar de la Makeup Revolution este alegerea perfectă, la un super preț.

 

Mai jos am să vă las câteva site-uri de unde o puteți achiziționa, în cazul în care v-am făcut curioase să o încercați:

Aoro: https://www.aoro.ro/makeup-revolution/ultra-blush-paleta-fard-de-obraz/

Pink Panda: https://www.pinkpanda.ro/produs/paleta-machiaj-makeup-revolution-golden-sugar?ap=false

 

 

Vă mulțumesc!

logo anca 1 150x150 - Makeup Revolution - Golden sugar [review]

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *