My Life

✨Ultima filă a capitolului 2017✨

fugi de nea ancamiclea 178x300 - ✨Ultima filă a capitolului 2017✨happy new year ancamiclea 192x300 - ✨Ultima filă a capitolului 2017✨fugi de nea ancamiclea 178x300 - ✨Ultima filă a capitolului 2017✨

 

Aflându-ne în ultima zi a anului 2017, îmi vin în minte o mulțime de amintiri de pe parcursul acestui an, unele frumoase, altele mai puțin, unele pentru care sunt mândră, altele care poate sunt dezamăgitoare, unele pe care le-aș repeta și în noul an, dar altele pe care poate le-aș face diferit.

Privind acum în urmă, nu pot decât să fiu mai mult decât mulțumitoare pentru toate realizările din acest an, pentru toate momentele de extaz și fericire nemărginită pe care le-am avut de nenumărate ori, pentru faptul că am avut un an ferit de boală, de lipsuri, de necazuri.
Au fost multe lucruri care m-au făcut să sar în sus de bucurie, dar și momente în care am plâns, pentru că așa suntem noi oamenii, cu bune și cu rele. Dar ce mă bucură, este faptul că de fiecare dată am reușit să trec peste momentele mai puțin frumoase, iar pentru acest lucru îi mulțumesc lui Dumnezeu.

A fost un an în care am experimentat lucruri noi, de exemplu călătoria într-o țară exotică (pe blog găsești un articol destinat acestei experiențe) care se aștepta a fi o amintire superbă, dar a venit la pachet cu o întâmplare mai puțin plăcută. Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a păzit! Cum să nu îi mulțumesc?

În anul 2017 a luat naștere și acest blog. Cu mai multă sau mai puțină speranță, mi-am dorit și îmi doresc în continuare să fie o cale de comunicare cu voi, cei/cele care sunteți interesați de ceea ce am eu de spus, de experiențele mele, de gândurile pe care le pun cu mare atenție în articolele mele. Mă bucur mereu să văd că numărul urmăritorilor crește de la o săptămână la alta, iar pentru aceasta vă mulțumesc vouă, celor care mă urmăriți și “mă citiți”.

Azi, 31 decembrie 2017, pentru mine este o zi a mulțumirilor și a recunoștinței pentru tot ce a adus anul 2017 în viața mea. O zi în care privesc cu drag la timpul trecut, și cu speranță la ceea ce va urma. O zi în care îmi trec prin minte atâtea momente, experiențe, trăiri ce au trecut odată cu acest an. O zi în care mă gândesc cum pot face anul ce va urma să fie un an mai bun.
E greu să mă gândesc acum la un plan pentru anul 2018, pentru că nu pot ști ce se va întâmpla nici măcar în ziua de mâine, dar cu credință în suflet, sper într-un nou an binecuvântat!

 

Tu ce simți acum, în ultima zi a anului 2017? Ești mulțumit/ă de ce ai trăit și realizat până acum? Ai repeta anumite acțiuni ale tale și în noul an sau ai face lucrurile diferit?

 

Fi mulțumit/ă, pentru că toate lucrurile se întâmplă cu un scop, nimic nu e la voia întâmplări, nimic nu e așa, pur și simplu. Mai devreme sau mai târziu, vei vedea scopul și motivația a ceea ce s-a întâmplat.

 

Eu îți doresc un 2018 mai binecuvântat, mai fericit, mai plin de împliniri. Strânge cât mai multe motive de mulțumire pentru Dumnezeu, pentru familie, pentru prieteni, pentru colegi, pentru cumoștințe, și nu uita să le împărtășești!

 

Un an nou plin de lumină, credință și speranță!

 

 

Vă mulțumesc!

 

logo anca 1 150x150 - ✨Ultima filă a capitolului 2017✨

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *