Beauty

💕 Preferatele anului 2017 💕

 

Favorite - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Ne aflăm la mijlocul primei luni din anul 2018 și mi-au venit în minte produsele de machiaj, îngrijire a tenului, produse pentru corp și păr care mi-au plăcut cel mai mult în ultima perioadă (anul 2017) și m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Probabil sunt printre voi persoane care nu vor fi în asentiment cu mine și e normal, pentru că suntem diferiți, avem diferite tipuri de ten, păr, ne plac lucruri diferite, mirosuri diferite și până la urmă acesta este farmecul nostru, al oamenilor. Fiecare este unic și nimeni nu îți poate reproșa asta.

Acestea fiind spuse, voi începe să vă arăt ce a funcționat pentru mine în anul 2017 și cu siguranța voi continua să folosesc și anul acesta, produsele care mi-au plăcut cel mai mult, pe care nu regret că am dat banii și m-aș întoarce oricând să le recumpăr.

 

PRODUSE DE MACHIAJ

 

Untitled design 20 200x300 - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Baza de machiaj „Base lissante Smoothing primer” de la Sephora. Am aplicat-o aproape în fiecare zi, înainte de fond de ten, și a funcționat foarte bine pe tenul meu. Îmi place foarte mult cum arată fondul de ten, folosind această bază, diminuează porii, ține sebumul sub control, nu încarcă tenul, îl netezește. De la mine are un mare „da” și continui să o folosesc și acum.

 

mascara anca 300x150 - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Wonder’full Mascara de la Rimmel London cu ulei de argan. Am încercat mai multe tipuri de mascara de la mai multe branduri, dar tot la acesta mă întorceam. Oferă volum și definire genelor, nu le usucă datorită uleiului de argan marocan din compoziție, iar aplicatorul este unul flexibil, cu peri mici și fini care acoperă cu ușurință fiecare geană, separându-le frumos. Rezistă toată ziua pe gene, nu lasă reziduri pe obraji și se demachiază ușor.

 

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A TENULUI

 

himalaya anca - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Crema și gelul de curățare de la Himalaya Herbals. Folosesc de multă vreme aceste produse, alternându-le și cu altele, dar ele sunt preferatele mele. Pentru pielea mea funcționează excelent. Crema are o textură lejeră, intră foarte repede în piele și are un miros delicat și foarte plăcut. Gelul de curățare, deși conține mici particule abrazive, este pentru uz zilnic, ajutând la eliminarea pielii moarte de pe ten, a impurităților adunate în pori, lăsând pielea moale și catifelată, cu un aspect luminos.

 

PRODUSE PENTRU CORP

 

VS anca 1 - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Cremele și spray’urile de corp de la Victoria’s Secret. Și pe acestea le folosesc deja de foarte mult timp, îmi hidratează pielea, lăsând-o catifelată, intră repede în pielea, iar mirosul este unul inconfundabil. Cred că au intrat în lista mea de favorite datorită mirosului, aroma mea preferată fiind Love Spell.

 

parfum anca 300x182 - 💕 Preferatele anului 2017 💕Parfumul Decadence de la Marc Jacobs. Acest parfum a intrat în colecția mea spre finalul anului 2017, dar fără doar și poate este preferatul meu din toate timpurile. Este un parfum oriental floral. Conform fragrantica, notele de vârf sunt prune, stânjenel și șofran; notele de mijloc sunt trandafir bulgăresc, iasomie, sambac și iris; iar notele de bază sunt ambră, vetiver și papirus. Da, este un parfum perfect pentru mine, mă definește și completează perfect ceea ce înseamnă Anca Miclea.

 

PRODUSE PENTRU PĂR

 

batiste anca - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Șampoanele uscate și produsele de styling de la Batiste. Ele mă salvează mereu, în diminețile în care părul meu nu arată la fel de bine ca și după spălare, este lispit de volum și textură. Șamponul uscat îmi redă prospețime părului pe întreaga durată a zilei, îl face să pară mult mai curat și îi oferă volum la rădăcină. Cât depre produsele lor de styling, am fost plăcut surpinsă de spay’ul pentru protecție termică și strălucire și de cel care previne încețirea părului în condiții de umezeală. Le-am folosit cu mare drag în anul 2017 și cu siguranță voi continua să le folosesc. Am scris un articol separat la mine pe blog despre aceste produse, iar dacă vă interesează să aflați mai multe lucruri despre ele, dați click AICI.

 

 

Vă mulțumesc!

logo anca 1 150x150 - 💕 Preferatele anului 2017 💕

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *