Beauty, Makeup

Favorite travel palette

Favorite travel palette AncaMiclea - Favorite travel palette

 

În timp ce pregăteam bagajele pentru concediul din Egipt (dacă încă nu aţi văzut postarea de pe blog despre vacanţa în Egipt, mergeţi s-o vedeţi: CLICK ) mă gândeam că mi-ar prinde bine dacă aş avea o paletă mică, să încapă în orice portfard modest de călătorie, ce să cuprindă atât farduri pentru faţă (bronzer, blush, iluminator), cât şi farduri pentru ochi în culori cât mai naturale pentru că nu vrem să arătăm ca nişte sorcove în concediu. Ei bine la momentul acela nu deţineam o asemenea paletă şi nici nu aveam prea mari speranţe că voi găsi undeva ce aveam eu în minte.

 

Am dat o fugă până la Marionnaud, şi ce să vezi că la standul the Balm aveau fix paleta pe care o gândeam a fi perfectă pentru călătorii. Paleta se numeşte maxi Balm Voyage 2 (o găsiți la reducere pe site-ul Marionaud: CLICK) şi pe lângă farduri de faţă şi de ochi pe care mi le doream să le am neapărat într-o paletă, aceasta are şi rujuri. Deci mai pui un fond de ten, o pudră şi o mascara pe lângă paletă şi gata portfardul de călătorie.

 

img4342 1473826354 300x300 - Favorite travel palette

 

Paleta maxi Balm Voyage 2 este compusă din:

 

💗 9 farduri pentru ochi, printre care sunt atât culori deschise, cât şi mai închise, sidefate şi mate,

💗 1 iluminator,

💗 1 bronzer,

💗 2 nuanţe de blush, unul mai piersiciu şi celălalt roz,

💗 2 nuanţe de ruj, unul roşiatic, celălalt coral, care pot fi folosite şi pe post de blush cremos.

 

Swatches - Favorite travel palette

 

Toate sunt foarte pigmentate şi se blenduiesc extrem de uşor pe ten. Ce e drept, fardurile de ochi mi se par puţin prăfoase, dar nimic deranjant. Sunt prăfoase când iei produsul cu pensula din tăviţă, dar nu mi s-a întâmplat să mi se scuture pulbere pe obraji. Cred că depinde foarte mult ce pensulă foloseşti pentru a le aplica. Sunt pigmentate, se lucrează foarte uşor cu ele şi nu se strâng în pliu. Eu am folosit fardul negru pe post de eyeliner şi a stat nemişcat toată ziua, nu a curs, nu s-a transferat pe pleoapă, iar culoarea este foarte intensă cu mici particule aurii. Rujurile sincer nu le-am prea folosit, le-am testat doar şi au o textură cremoasă, nu rezistă cine ştie cât pe buze, dar sunt ok. Preferatele mele din toată paleta sunt iluminatorul care e genial, extrem de luminos cu particule foarte fine de sidef, şi bronzerul care este într-o nuanţă ce se potriveşte perfect tenului meu, se blenduieşte uşor, nu lasă pete sau linii dure, arată exact ca şi o umbră naturală pe ten.

 

Ce pot să spun decât că sunt foarte mulţumită de această paletă, şi deşi motivul pentru care am cumpărat-o a fost să o am cu mine în călătorii, o folosesc întruna de când o am. O recomand din toată inima. E uşor de transportat, ocupă puţin loc, are închidere magnetică, oglindă în interior şi nişte farduri superbe.

 

 

Vă mulţumesc!

logo anca 1 150x150 - Favorite travel palette

Share


Tagged , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *