Beauty, Makeup

NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation [review]

nyx total control drop fondation ancamiclea 1 720x1024 - NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation [review]

Am citit atât de multe păreri despre acest fond de ten, majoritatea contra, încât mi-am zis că trebuie să îl incerc să văd dacă intr-adevăr este chiar atât de rău. L-am achiziționat în două nuanțe, de pe makeupshop.ro, în perioada reducerilor de black friday. 

La prima vedere este un fond de ten foarte lichid, cu textură fină și o acoperire personalizată în funcție de câte picături dorești să aplici. Gama de nuanțe este destul de variată, având 11 nuanțe disponibile. Într-adevăr gramajul este unul mic în comparație cu un fond de ten obișnuit, doar 13 ml pentru prețul de 69 lei. Cam scump, părerea mea.

nyx total control drop fondation ancamiclea 1 - NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation [review]

Am combinat cele două nuanțe și am început să îl aplic cu un beauty blender umezit, prin mișcări de tapotare. L-am folosit peste primerul de la Sephora despre care v-am mai vorbit pe blog, Base Lissante Smoothing Primer. Finishul este unul mat, iar aici țin să menționez faptul că eu am un ten mixt. Acoperirea este medie, dar dacă revi pe zonele unde ai nevoie de acoperire mai mare, vei obține un rezultat satisfăcător. După ce am terminat de aplicat fondul de ten, l-am setat cu pudră translucidă pentru a-l ajuta să rămână mai multe ore intact.

nyx total control drop fondation ancamiclea 3 - NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation [review]

Neavând un ten cu probleme, a funcționat destul de bine și a rezistat ok pe ten toată ziua. Una peste alta, pentru mine NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation este un fond de ten bun, rezistent, nu oxidează și nu îmi încarcă tenul.

Vă mulțumesc!

LOGO2 e1511428664835 - NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation [review]

Share


Tagged , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *