Beauty, Makeup

REVLON COLORSTAY – cel mai bun raport calitate-preț

revlon colorstay ancamiclea - REVLON COLORSTAY - cel mai bun raport calitate-preț

 

Că tot vă vorbeam în articolul anterior despre fondul de ten de la NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation și vă spuneam că e ok, dar nu cel mai, am zis să vă vorbesc puțin despre fondul de ten pe care îl consider cel mai bun, raportat la prețul pe care îl are, doar 44 lei pe Notino.ro

Da, este vorba despre faimosul Colorstay de la Revlon. Eu îl am în varianta pentru ten mixt și gras, nuanța 150. Îl foloseam cu mare plăcere și în perioada în care nu avea pompiță, cu atât mai mult acum, când este mult mai ușor de dozat datorită pompiței pe care i-au atașat-o. 

Are o putere medie spre mare de acoperire și rezistă foarte bine pe ten. Setat cu puțină pudră își face treaba excelent. Are și SPF 15, 30 ml, spre deosebire de cel de la NYX care are doar 13 ml, la un preț considerabil mai mare decât Colorstay.

Eu prefer să îl folosesc în perioada rece a anului. Mi se pare că pentru vară este puțin cam greoi pentru ten. Îl recumpăr de ani de zile și mă împac foarte bine cu el. 

 

 

revlon colorstay ancamiclea - REVLON COLORSTAY - cel mai bun raport calitate-preț


Îl recomand cu tot dragul persoanelor cu ten mixt/gras care își doresc un fond de ten bun, care acoperă micile imperfecțiuni, dar care poate nu își permit să dea o căruță de bani sau pur și simplu nu vor să investească sume considerabile într-un fond de ten. 

Știu că sunt persoane care nu agreează acest fond de ten și este normal. Avem tipuri de ten diferite care reacționează complet diferit la diverse formule. 

Vă mulțumesc!

LOGO2 e1511428664835 - REVLON COLORSTAY - cel mai bun raport calitate-preț

Share


Tagged , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *