Beauty

Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

rowenta par voluminos ancamiclea - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

Pentru că se apropie cu pași extrem de repezi sărbătorile de iarnă și fiecare dintre noi ne dorim să arătăm impecabil în noaptea de Ajun, vreau să vă împărtășesc și vouă cum ajung de la un păr suplu, lipsit de strălucire și cu aspect dezhidratat; la un păr voluminos, strălucitor și sănătos, ca după o ședință la coafor, doar că toate se întâmplă la mine acasă, fără să mai las câteva sute de lei pentru o coafură care durează câteva ore.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 1 1024x650 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

În primul rând am grijă să spăl bine părul și să îi aplic un balsam sau o mască hidratantă pe toată lungimea lui, astfel pieptănatul va fi mult mai ușor și nu vei mai risca să agresezi atât de tare părul. De puțin timp am început să folosesc șamponul și masca de păr de la Nashi cu ulei de argan și deocamdată sunt mulțumită de rezultat.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 2 1024x976 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

De îndată ce l-am clătit, îl învelesc într-un prosop și stau așa pentru câteva minute, până se absoarbe apa în exces. Atenție! Nu frecați niciodată părul cu prosopul; nu veți face altceva decât să îl rupeți.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 3 1024x975 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!
par voluminos si matasos ancamiclea 4 1024x962 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

După ce părul este stors bine de apă, îl periez ușor, începând de la jumătate în jos pentru a descurca firele încâlcite, iar apoi continui de la rădăcină.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 5 1024x625 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

Ceea ce mă ajută pe mine foarte mult să ofer părului meu volum și strălucire, dar și o uscare în profunzime, este peria rotativă de la Rowenta. Eu o am în varianta keratin & shine for elite model look.

Peria vine cu 2 capete de dimensiuni diferite, 2 trepte de căldură și viteză, înveliș de keratină, rotire automată, uscare și coafare simultană.

Peria rotativă Rowenta brush activ te ajută să obții rezultate excepționale de uscare a părului și strălucire radiantă, chiar la tine acasă. Datorită puterii de 1000W produsul oferă o uscare rapidă și fără efort, iar cele 2 perii (40 mm și 50 mm) oferă multiple variante de coafare, de la valuri la bulce lejere, pentru un look impecabil zi de zi. Generatorul de ioni și învelișul ceramic reduc electrizarea părului, oferind un aspect neted și mătăsos.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 7 1024x633 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

Sunt foarte încântată de rezultatele obținute cu ajutorul acestei perii. De când o folosesc, am renunțat complet la uscătorul de păr și la placă. Îmi pot usca și coafa părul folosind doar un singur produs.

.

.

Cum folosesc peria Rowenta brush activ?

.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 8 1024x982 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

După ce părul este descurcat, îl porționez pe mai multe straturi astfel încât să îmi fie mai ușor să îl usuc și coafez. Iau o șuviță de păr, nici prea groasă nici prea subțire și o rotesc pe capătul mai mare al periei până când este complet uscată.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 9 1024x977 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!
par voluminos si matasos ancamiclea 10 1024x982 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!
par voluminos si matasos ancamiclea 11 1024x959 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

Continui și cu restul părului până la ultima șuviță. Puteți observa foarte ușor diferența dintre șuvițele de păr deja uscate și coafate, și cele care încă sunt neatinse de perie.

.

par voluminos si matasos ancamiclea 12 1024x955 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!
par voluminos si matasos ancamiclea 13 1024x958 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

.

Rezultatul este pe măsura calității periei. Părul rămâne mult mai strălucitor și plin de volum, iar rezultatul se menține până la 2-3 zile.

.

.

Rowenta, din dragoste pentru părul tău!

.

.

LOGO2 e1511428664835 - Păr mătăsos și voluminos ca la salon, LA TINE ACASĂ!

Share


Tagged , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *