Handmade

Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Miclea

.

Încă din copilărie am simțit o atracție înspre a crea și mă bucură enorm faptul că acum, la vârsta maturității, arde în mine aceeași pasiune. Cu atât mai mult mă bucură și satisface faptul că acum o pot pune în practică.

De curând am simțit o mare dorință să cos. Nu, nu să cos de mână… să cos la mașină. Evident că nu aveam mașină de cusut, dar soțul meu (căruia îi mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul), văzându-mi această dorință și fiind plin de încredere că din mâinile mele va ieși ceva frumos la un moment dat, m-a surprins într-o zi cu o mașină de cusut. Woow, m-am bucurat enorm. Nu cred că mai trebuie să menționez faptul că am stat zi și noapte să citesc despre ea, să văd ce și cum funcționează, să învăț cum se pune ața, să fac câteva cusături, pentru că e lesne de înțeles.

După câteva încercări eșuate de a croi și coase ceva purtabil, ușor ușor am început să am tot mai mare îndemânare în a mânui materialul.

.

Și iată-mă azi, venind în fața voastră cu prima mea producție de măști reutilizabile pentru față, din 100% bumbac în strat dublu, simple sau brodate, lucrate cu mare grijă și foarte multă dragoste.

.

image4 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Micleaimage5 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Micleaimage1 1 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Miclea

image2 1 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Micleaimage3 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Micleaimage0 2 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Miclea

.

Nu spun că acum sunt vreo expertă. Mai am încă foarte multe de învățat, dar mă descurc tot mai bine și asta îmi dă curaj să merg mai departe, să învăț tot mai mult să creez. Am o satisfacție deosebită să văd cum din mâinile mele ies lucruri frumoase.

Am încă foarte multe idei de modele pe care vreau să le creez, dar mă bucur foarte mult de ce a ieșit până acum. Sper să vă placă și vouă.

Măștile le puteți achiziționa online, de pe www.isaharus.ro , alegând meniul Măști.

.

Alege să fii în siguranță! Poartă mască!

.

Vă mulțumesc!

image0 1 1 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Miclea

anca_micleafaceinsta twin pack 1024x1024@2x 3 - Măști reutilizabile din 100% bumbac, by Anca Micleaancamiclea.ro

Share


Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *